Primul smartphone cu Android al celor de la BlackBerry ar putea fi numit Priv; ni se promite o experiența complet securizata

Stiri Telefoane BlackBerry

Publicat: Joi 24-Sep-2015 18:52:44 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 948 ori
In ultimele zile, BlackBerry Venice a fost unul dintre smartphone-urile despre care am vorbit de multe ori aici pe Mobilissimo.ro, device ce impresioneaza in special prin faptul ca ruleaza sistemul de operare Android. Deși Venice pare a fi un nume potrivit pentru acest model, s-ar parea ca firma canadiana are o alta denumire in minte.
 
Primul smartphone cu Android al celor de la BlackBerry ar putea fi numit Priv; ni se promite o experiența complet securizata

Numele device-ului in cauza ar putea fi de fapt, BlackBerry Priv, denumire care astfel face referire la nivelul sporit de securitate ce va fi oferit pentru utilizatori. Daca va amintiți, in luna iunie a acestui an, CEO-ul BlackBerry, John Chen, a dezvaluit faptul ca un smartphone cu Android va fi lansat doar atunci cand dezvoltatorii companiei vor reuși sa faca un device suficient de sigur.
 
Primul smartphone cu Android al celor de la BlackBerry ar putea fi numit Priv
 
Astfel, Priv pare a fi un nume tocmai potrivit pentru acest urmator device. Un alt indiciu din aceasta ecuație este și parteneriatul incheiat de catre BlackBerry cu Android, ințelegere prin care s-au pus bazele unei echipe pentru sporirea securitații in mediul enterprise.

Fie ca va fi numit Venice, sau Priv, noul smartphone al celor de la BlackBerry ar putea fi device-ul pe care fanii sa-l adore. Printre specificațiile vehiculate pentru acest model, avem un display QHD de 5.4 inch, 3 GB RAM, un procesor hexa-core Snapdragon 808 și o camera foto principala de 18 megapixeli. 




Ceilalti au citit si: