Primul clip hands-on cu iPhone 7C/6C ajunge pe web; Scaparea anului ne prezinta noul iPhone de 4 inch editie 2016! (Video)

Stiri Telefoane Apple

Publicat: Joi 21-Ian-2016 02:23:59 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 2146 ori
Cei de la M.I.C. Gadget au pus mana pe aur curat, scaparea anului si probabil cea mai mare bresa de securitate la Apple din ultimii ani. Cumva ei au reusit sa realizeze un hands on cu ceea ce pare a fi un nou iPhone cu ecran de 4 inch, in editie 2016. Terminalul poate fi admirat mai jos.
 
Primul clip hands-on cu iPhone 7C/6C ajunge pe web; Scaparea anului ne prezinta noul iPhone de 4 inch editie 2016! (Video)

Micgadget a mai avut scapari de incredere in trecut, deci sunt o sursa solida. Acest model cu ecran de 4 inch pare a adopta un design ce aduce cu al lui iPhone 6 si ar putea foarte bine sa fie asa numitul iPhone 7c sau 6c. E interesant ca nu parem a avea o macheta aici, handsetul dand senzatia ca e real si are o carcasa metalica, plus ecran cu amprente pe el.
 
iPhone 7c

Zvonurile afirma ca terminalul va sosi cu suport LTE, Apple Pay via NFC si ca va debuta in martie, cu Apple Watch 2. Handsetul a mai fost vehiculat si sub numele de iPhone 6se, iPhone 5e si iPhone 6c/7c. Aparent aceasta este o unitate demo direct din fabrica Foxconn, iar dotarile ar include un CPU Apple A8, 1.2 GB RAM si o baterie de 1624 mAh.

Scaparea anului? Se prea poate!
 
Ceilalti au citit si: