Prima fotografie cu LG G5 este aici! Telefonul vine intr-un corp metalic și aduce o camera foto duala

Stiri Telefoane LG

Publicat: Miercuri 23-Dec-2015 12:08:34 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 1410 ori

Ne aflam la sfarșitul anului 2015, o perioada in care iata zvonurile și scaparile referitoare la smartphone-urile din 2016, se inmulțesc. Astazi, primim o fotografie interesanta ce ne dezvaluie camera foto duala de pe LG G5, un flagship premium ce ar putea fi lansat in luna aprilie a anului viitor.
 

Prima fotografie cu LG G5 este aici! Telefonul vine într-un corp metalic și aduce o camera foto duala
 

Imaginea pe care o vedeți mai sus provine din partea utilizatorului mobile_leaks de pe platforma Reddit. Acesta dezvaluie totodata și o serie de specificații intalnite pe aceasta varianta prototip a lui LG G5. Lucrul ce ne atrage atenția este desigur camera foto duala de pe spate compusa dintr-un senzor de 16 megapixeli, și un altul de 8 megapixeli.

De asemenea, acest setup ar fi insoțit de un telemetru laser, dar și de un senzor Color Spectrum similar cu cel adus pe LG G4. Este adus in discuție și prezența unui senzor pentru masurarea ritmului cardiac. Iata și alte funcții integrate pe acest prototip G5:

carcasa metalica uni-body

slot microSD / slot SIM

display 5.3 inch

procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820 + 3 GB RAM

camera frontala de 8 megapixeli

scanner de amprente integrat in butonul power/unlock

difuzor mono, port USB Type-C, senzor de presiune, modul infraroșu

Toate aceste dotari par a alcatui un pachet hardware de excepție, unul pe care mulți dintre noi l-ar lua in calcul pentru o posibila achiziție anul viitor. Deși se renunța la bateria inlaturabila, telefonul va sosi intr-un corp metalic premium de aceasta data. Interesanta este și scaderea in diagonala a ecranului, de la 5.5 inch la 5.3 inch..





Ceilalti au citit si: