Presedintele HTC Americas, Jason Mackenzie e promovat intr-o functie cu rol global in cadrul HTC

Stiri Telefoane HTC

Publicat: Sâmbata 23-Ian-2016 16:15:00 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 484 ori
Jason Mackenzie, presedintele HTC Americas, responsabil cu produsele HTC vandute in America de Sud si de Nord a fost promovat intr-o pozitie cu rol global la finalul acestei saptamani. Astfel, el devine vicepresedinte executiv global si se va axa pe parteneriate strategice.
 
Presedintele HTC Americas, Jason Mackenzie e promovat într-o functie cu rol global în cadrul HTC

Mackenzie a avut un rol important in fondarea HTC Americas si a fost o figura centrala in lansarea primului smartphone 4G prin toti marii operatori din State. Locul sau va fi luat ca sef al sectiunii americane de André Lönne. Mackenzie a ajutat la cresterea popularitatii brandului HTC in SUA, unde handseturile companiei taiwaneze inca sunt percepute drept cool, in ciuda unor ultimi ani tulburi pentru creatorul seriei HTC One.

HTC One M7, M8 si M9, dar si HTC Vive au avut parte de vizibilitate si expunere excelenta in State, sub carma acestui oficial. Trebuie mentionat ca tot Mackenzie a pus bazele colaborarii cu Valve, pentru a dezvolta headsetul VR Vive. Acum noul vicepresedinte executiv va trebui sa se ocupe de lansarea lui HTC One M10, o mutare care ar putea redefini viitorul intregii companii.




Ceilalti au citit si: