Plunder Pirates Review (iPhone 6): clona de Boom Beach cu grafica Metal si gameplay lent (Video)

Stiri Telefoane Jocuri

Publicat: Luni 03-Noi-2014 21:58:29 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 330 ori
Nici macar Rovio nu se mai teme sa realizeze o clona de Clash of Clans, iar prin programul Rovio Stars, care sustine tot soiul de startupuri cu jocuri inspirate, finlandezii au lansat Plunder Pirates. El a fost printre primele jocuri care ofera acel look next gen datorita tehnologiei Metal si asta se vede in special in modul in care arata apa din joc.
 
Plunder Pirates
 

Plunder Pirates este un MMO strategic, un Clash of Clans acvatic cu pirati. El seamana mult si cu Boom Beach si se bazeaza foarte mult pe constructia de cladiri, adunarea de resurse, antrenarea de unitati si batalii. Aveti si o latura de explorare, sub forma unor patratele pe o harta, pe care le descoperiti pe masura ce avansati. Bataliile se dau automat si tot ce faceti este sa plasati unitatile pe tarm si apoi piratii vostri vor trece la atac.
 
Plunder Pirates

Spre deosebire de Boom Beach aici nu avem si un flare pentru a ghida unitatile, ceea ce face jocul mai greu. Odata ce lansam piratii in lupta ii pierdem, deci trebuie sa cheltuim din nou resurse pentru a antrena altii. Jocul are 3 monede de schimb: grogul, aurul si gems, acestea din urma fiind un currency freemium, care inlatura timerele si e foarte greu de gasit. Veti putea construi taverne, academii, upgrada cladirile, dar si construi o defensiva formata din mine, turnuri, mortare si altele.
Plunder Pirates

Constructia dureaza mult, ca si explorarea si deseori veti putea doar privi ecranul, neavand nimic interesant de facut. Puteti sa va alaturati unei ghilde sau sa creati una noua si mare atentie cand atacati un jucator real, deoarece ghilda sa se poate razbuna. Grafica arata excelent aici si daca dati zoom veti vedea piratii cum patruleaza, construiesc sau repara cate ceva pe insula voastra. Acesta e genul de joc pe care trebuie sa il joci cu saptamanile, nu doar cateva zile, dar pe mine unul nu m-a prins. Ii acordam nota de 7 din 10 si il descarcati de aici.
 
iPhone 6, prețuri actualizate:
QuickMobile.ro eMAG.ro evoMAG.ro Cel.ro MarketOnline.ro
 
Plunder Pirates Review (iPhone 6)
 




Ceilalti au citit si: