Publicat: Miercuri 18-Iun-2008 - Autor: Florin Bicazu - Afisat de: 66 ori
Vi s-a intamplat vreodata sa va sune sotia exact cand va simtiti cel mai bine la o bere cu prietenii? V-a sunat vreodata seful intr-o dimineata in care ati intarziat 3 ore la munca si nu aveti nici un chef de el? Jucaria din clipul urmator va va oferi scuza/solutia perfecta de a scapa de mustrarile de la telefon:

Telephone Phone Prank Toy

In cazul in care nu stiati, terminalul mobil din clip este un DynaTac 8000X, primul telefon mobil din lume fabricat de catre Motorola. Sa trecem totusi la partea amuzanta... Jucaria breloc soseste cu 6 butoane si toate atatea moduri sa evitati o cearta cu seful sau sotia. Un plans de bebelus, sirene ale salvarii si politiei, soneria de la usa, toate acestea sunt scuze geniale pentru a scapa de un apel nedorit.

"Stai putin ma cauta cineva!", "plange copilul", "nu te aud din cauza sirenelor politiei... trebuie sa inchid" sunt replicile cu ajutorul carora Phone Prank isi va face treaba. Nu uitati de celebrul efect de harait, ca si cum s-ar pierde semnalul. Daca Jim Carrey si alti actori de comedie il pot face cu ajutorul gurii, dumneavoastra puteti folosi un astfel de gadget pentru un efect garantat.

Telephone Phone Prank Toy:





[


Ceilalti au citit si: