Publicat: Marti 24-Iun-2008 - Autor: Florin Bicazu - Afisat de: 107 ori
Google a lansat o provocare celor care se considera dependenti de telefonul mobil: realizarea unui clip video care arata cate actiuni diverse puteti realiza cu ajutorul handsetului dumneavoastra. Telefonul poate capata si utilizari pe care nu le cunoasteati, dupa cum puteti constata din urmatorul clip amuzant (click pe imagine sa fiti transportati direct la clip):

Mobile tricks 

Veti putea prezenta noi clipuri la adresa www.youtube.com/mobiletricks, cu viziunea dumneavoastra despre utilitatea telefonului mobil. Nu stim daca acesta este un concurs cu premii, sau doar o initiativa neinsemnata. Oare de ce se implica tocmai Google in acest studiu original asupra diversitatii functiilor telefoanelor mobile? Sa fie... o pregatire pentru Google Phone?

Alungand aceste zvonuri din minte, trebuie sa constatam ca tanarul din clipul de mai sus are o abordare destul de originala a telefoniei mobile, in viata de zi cu zi. Practic el isi bazeaza fiecare miscare si actiune pe handseturile sale, fie ca e vorba de exercitii fizice, citirea stirilor dimineata la cafea sau chiar munca la birou. Oare cati dintre noi se bucura cand descopera pentru prima oara ca telefonul poate fi folosit si ca o oglinda, pentru aranjarea parului, ca o lanterna, cu ajutorul blitzului sau ca un GPS prin intermediul functiilor sale navigationale?

Ce poti face cu telefonul mobil:



[


Ceilalti au citit si: