Publicat: Joi 19-Iun-2008 - Autor: Florin Bicazu - Afisat de: 276 ori
Stim ca telefonul LG Secret este dotat cu un touchscreen si camera de 5 megapixeli cu suport DivX, dar oare trebuia sa aflam aceste functii dintr-o reclama care se vrea senzuala si devina penibila? Dati click pe urmatoarea imagine pentru a viziona reclama:


O tanara domnisoara sexy zace in pat, ca intr-un film pornografic soft, asta in vreme ce utilizatorul telefonului Secret o "controleaza" pe tanara. Fiecare mangaiere pe touchscreen are ca rezultat o mangaiere a tinerei, iar fiecare miscare a handsetului (probabil dotat cu accelerometru) are ca rezultat rostogolirea senzualei dame intr-o parte sau alta a patului.

In cele din urma, in mod inexplicabil, tanarul isi aprinde un trabuc in fata telefonului LG Secret cu care o filma pe domnisoara din ascunzisul sau. Fumul trabucului declanseaza stropitoarele anti-incendiu din casa fetei, iar aceasta incepe sa se miste ca intr-un videoclip prost romanesc, unde dansatoarele sunt plouate, la propriu si la figurat. Pentru ca ridicolul sa fie complet, reclama se incheie cu o animatie care nu face deloc cinste fetei din clip, a carei imagine este suprapusa cu un apel cu ID video al mamei tanarului urmaritor.

Clip:



[


Ceilalti au citit si: