Phabletul e mai usor de folosit daca are si un mic telefon telecomanda; Alcatel are solutia!

Stiri Telefoane Alcatel

Publicat: Marti 30-Sep-2014 16:17:32 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 666 ori
Problema cu phableturile de 6 inch e ca sunt destul de mari incat sa nu poata fi folosite cu o singura mana, iar anumite activitati simple au totusi nevoie de o singura mana a utilizatorului. Aici intervine Buddy, un soi de "telefon telecomanda" pentru phabletul Alcatel Pop Mega.
 
Phabletul e mai usor de folosit daca are si un mic "telefon telecomanda"; Alcatel are solutia!

Nu pot spune ca acest concept este nou, deoarece si terminalele HTC au ceva de genul, acel HTC Mini care poate opera in tandem cu HTC One M8 de exemplu. Revenind la Pop Mega, el este un phablet de 6 inch, care vine cu un handset secundar, care permite realizarea de apeluri, trimiterea de mesaje si primirea de notificari. Acest terminal secundar numit Buddy se conecteaza la Pop Mega prin Bluetooth si e recomandat de Alcatel in special pentru apeluri.

Avantajul la Buddy e ca spre deosebire de HTC Mini el nu costa in plus, ci e oferit la pachet cu phabletul. Aparent, intreg pachetul phablet plus Buddy va costa sub 250 de dolari atunci cand va sosi pe piata, ceea ce suna foarte bine, desi ar putea fi pretul la operator. Ce pot spune aici e ca... daca s-a ajuns la telefoane atat de mari incat avem nevoie de telecomenzi pentru ele, atunci mergem inapoi si nu inainte cu tehnologia.
Ceilalti au citit si: