Publicat: Luni 27-Ian-2014 13:45:19 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 386 ori
Inainte sa ne bucuram la ideea unui LG G3, va trebui sa asistam la debutul unui nou phablet LG, din seria Optimus G Pro. La brandul Optimus s-a renuntat, dupa cum stiti, deci noul model se va numi LG G Pro 2 si va sosi in luna februarie.
 
Phabletul LG G Pro 2 confirmat pentru debutul în luna februarie
Phabletul LG G Pro

Avem deja confirmarea acestei lansari, care vine chiar de la LG. Acesta va fi un smartphone premium cu ecran mare si cel mai probabil cu rezolutie 2K. Modelul Optimus G Pro de anul trecut a debutat tot in februarie, cu un procesor Snapdragon 800, 2 GB RAM si ecran de 5.5 inch cu rezolutie Full HD. Acum LG G2 Pro va rula Android 4.4 KitKat din start, va avea o noua interfata customizata, probabil cea de pe LG G Flex si va sosi cu 3 GB RAM.

Retineti ca unele dintre acestea sunt speculatii personale si altele sunt scapari. Nu m-ar mira ca G Pro 2 sa aiba o diagonala de 6 inch si sa bazeze pe un CPU Snapdragon 800, sau chiar un Snapdragon 805, cine stie? In cele din urma ma astept sa vedem si noi gesturi de control si camera cu captura video 4K la bordul sau.
Ceilalti au citit si: