Publicat: Joi 16-Iul-2015 10:52:37 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 1042 ori
Tehnologia de ziua de astazi nu inseamna doar smartphone, tablete, sau ceasuri purtabile, ci mult mai mult, iar Parrot ne demonstreaza acest lucru prin senzorul Flower Power. Dupa cum ne putem da seama direct din numele acestuia, avem parte de un produs destinat agricultorilor in special.
 
Parrot Flower Power, unealta de nadejde a agricultorilor ajunge la eMAG

Acest senzor este de departe cea mai de nadejde unealta pentru agricultori, reușind sa ofere informații precise cu privire la solul in care vor fi plantate pomi fructiferi, sau diferite plante cu rol ornamental. Parrot Flower Power masoara umiditatea, temperatura și nivelul de fertilitate a solului, dar și temperatura aerului, respectiv lumina soarelui.

Și pentru a aduce un plus la capitolul interacțiune, acest senzor sosește și cu aplicații dedicate pentru principalele platforme mobile. Din aceasta aplicație vom vedea informații utile cu privire la starea solului, nivelul de umiditate, dar și daca plantele noastre au nevoie de fertilizator, sau de apa.
 

Practic, planta ne va anunța prin intermediul acestui senzor inteligent, ori de cate ori are nevoie de anumite elemente (apa, lumina, ingrașamant). De asemenea, in cadrul acestei aplicații companion, sunt incluse și peste 7000 de plante, fiecare dintre acestea fiind descrise pe larg alaturi de alte informații utile.

Senzor-ul Parrot Flower Power se va conecta la device prin intermediul conexiunii Bluetooth, iar potrivit companiei, durata de viața a bateriei sale, este de aproximativ 6 luni. Acest produs a ajuns recent și in stocul celor de la eMAG, retail ce il comercializeaza pentru suma de 199 lei (la reducere de la 249 lei). 




Ceilalti au citit si: