Publicat: Luni 08-Dec-2014 21:26:43 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 479 ori
Dupa ce am aflat cu cateva zile in urma ca numele de cod al urmatorului flagship HTC este Hima, iata ca azi avem parte si de o prima scapare de componenta a acestui device. E vorba despre panoul ecranului sau, care ar avea o diagonala de 5.2 inch.
 
Panoul ecranului de pe HTC Hima/ HTC One 2015 ajunge pe web, masoara 5.2 inch în diagonala

Terminalul este urmasul lui HTC One M8 si ar sosi la anul, cu un procesor Snapdragon 810, un octa core cu 4 core-uri la 1.5 GHz si 4 la 2 GHz, plus 3 GB RAM si o camera de 20.7 megapixeli. E posibil ca acest senzor sa fie furnizat de catre Sony, cum s-a intamplat si in cazul multor altor companii. In partea frontala HTC Hima ar primi o camera de 13 MP pentru selfie, iar la interior vom avea o baterie de 2840 mAh.
 
Panoul ecranului de pe HTC Hima/ HTC One 2015 ajunge pe web, masoara 5.2 inch în diagonala

E surprinzator faptul ca zvonurile afirma ca noul venit va avea doar o rezolutie Full HD, avand in vedere ca mai nou Quad HD a devenit standardul pe flagshipuri. Ca OS handsetul va aduce Android 5.0 Lollipop cu HTC Sense 7.0 aplicat. Panoul pe care il vedeti aici nu ne spune mare lucru, poate in afara faptului ca ecranul nu va avea margini foarte inguste, asa cum am vazut pe alte smartphone-uri.




Ceilalti au citit si: