Publicat: Vineri 08-Noi-2013 21:52:08 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 480 ori
Visa Europe si operatorul de telefonie Orange au anuntat astazi un parteneriat strategic si un serviciu numit Orange Cash. Acesta va fi lansat initial in Franta si va permite posesorilor de smartphone-uri cu NFC care sunt clienti Orange sa efectueze plati contactless.
 
Orange si Visa lanseaza Orange Cash, o metoda inovatoare de plata

Orange Cash este o solutie administrata in tandem cu Wirecard Card Solutions, membru Visa Europe. Folosind acest serviciu de plata, clientii vor putea plati pentru bunuri si servicii folosindu-si terminalul mobil, iar lansarea vine pe fondul unei cresteri a numarului terminale care accepta plati contactless cu 50% in 6 luni. Evident e vorba despre piata franceza aici si din cate stiu in Romania una dintre firmele care accepta astfel de plata este KFC.

Pentru a accesa serviciul Orange va fi nevoie si de o aplicatie speciala Orange Cash, cu ajutorul careia veti putea transfera fonduri in contul preplatit Orange Cash cu cardul de debit, credit sau preplatit. Daca veti cumpara de peste 20 de euro, tranzactia va fi autorizata folosind un cod special de autentificare.




Ceilalti au citit si: