Orange ofera muzica nelimitata pentru tineri, invitatii la concertul Mika pentru clientii Orange Young!

Stiri Telefoane Orange

Publicat: Vineri 25-Iun-2010 18:11:24 - Autor: Alexandru Stanescu - AfiÅŸat de: 118 ori
Orange tocmai a anuntat lansarea in exclusivitate pe piata a unei oferte care permite clientilor sai sa asculte muzica nelimitat online si pe telefonul mobil. Daca sunteti clienti Orange Young si efectuati o incarcare a cartelei PrePay de minimum 7 euro, va veti putea alege muzica preferata din miile de piese disponibile in Music Box si pe www.nelimiteaza-te.ro.
 
http://www.nelimiteaza-te.ro/
 
In plus, va veti putea crea playlisturi pentru ascultare online si pe mobil. Acestea vor putea fi trimise si prietenilor prim e-mail, retele de socializare sau SMS-uri. Daca doriti sa ascultati melodii pe telefonul mobil, va fi de ajuns ca prietenii sa sune gratuit de pe numarul Orange la 389, apoi sa introduca un cod primit in invitatie si sa conecteze castile la handset.

De asemenea, clientii Orange Young beneficiaza zilnic si gratuit de 5 mesaje scrise nationale din contul lor de pe www.nelimiteaza-te.ro. Noua oferta este realizata in parteneriat cu Universal Music, cea mai mare casa de discuri din lume, care colaboreaza cu Orange din 2007. Trebuie mentionat si ca persoanele care au optat pentru Orange Young vor putea activa o optiune care le ofera acces nelimitat in Portalul Orange pe mobil si conectare gratuita la retele sociale.

In plus ei vor beneficia de 50 MB trafic Internet mobil, 1000 de minute si 500 de mesaje scrise in retea, plus 50 de minute nationale, valabile 30 de zile. Exista si oportunitatea ca tinerii sa castige prin tragere la sorti un weekend la mare, la evenimentul Orange Summer Party, care include si un concert Mika.


Ceilalti au citit si: