Publicat: Marti 28-Oct-2014 19:29:02 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 368 ori
Astazi, operatorul Orange Romania anunța introducerea a noi beneficii pentru clienții ce au nevoie de internet de mare viteza pe tableta, pe laptop, sau pe dispozitivele de acasa și de la birou. Astfel, abonamentele Colibri și Colibri Explore au fost simplificate la 3 variante, cu prețuri de 11, 17 și 21 euro pe luna.
 
Orange introduce mai multe beneficii pentru internetul mobil 4G și internet pentru acasa

Aflam ca abonamentele au acum mai mult trafic de internet inclus, vitezele medii reale fiind de 60 - 80 Mbps, iar traficul de internet nelimitat in timpul nopții prin intermediul opțiunii Happy Night. De asemenea, clienții vor putea alege ca dupa terminarea traficului 4G inclus sa poata folosi nelimitat internetul la viteze de 128 Kbps, sau sa beneficieze de un tarif de 1 euro/500 MB.

Un alt beneficiu adus pentru clienții Colibri și Colibri Explore este accesul la Orange TV Go, cat și a unui trafic suplimentar de 1 GB pe luna timp de 3 luni. Un produs recomandat de catre Orange este tableta LG G Pad 8.0, device ce este oferit gratuit impreuna cu un abonament Colibri Explore 21 ce necesita plata unei taxe lunare de 21 euro.
Ceilalti au citit si: