Orange inaugureaza primul sau smart shop in Romania: un magazin in care digitalul e omniprezent

Stiri Telefoane Orange

Publicat: Joi 19-Mar-2015 17:12:50 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 447 ori

Grupul Orange a deschis primul sau smart shop in Romania, axat pe ideea de a oferi o experienta digitala de top clientilor. Magazinul a fost inaugurat in Cluj Napoca, pe Bd. 21 Decembrie 1989 si va putea fi vizitat de pe 20 martie.


 

Acest smart shop ofera clientilor o abordare mai personalizata si o experienta de cumparare unica. Aceasta ar fi inca o premiera pentru Orange pe piata din Romania, dupa testarea locala a stickului Orange TV si dupa primul apel HD Voice international. Magazinul este mai mare decat o reprezentanta obisnuita si este amenajat astfel incat sa emane modernitate si confort.

El aduce cu o sufragerie high tech, cu mobila minimalista si rafturi bine spatiate si aerisite cu produsele Orange. Laptopuri sunt disponibile la canapele si mese si exista si o masa cu ecran de mari dimensiuni inglobat, in stilul vechiului Surface. Noul magazin este si eco-friendly, clientii primind bonul prin SMS si urmarind ofertele pe 18 ecrane interioare si un videowall.

 

Masa digitala permite configurarea propriului abonament, iar acest smart shop permite si testarea de peste 600 de accesorii si 50 de purtabile. Clientii pot testa si telefoane si tablete din portofoliul Orange la fata locului, evident.





Ceilalti au citit si: