Orange Romania va avea din luna mai un nou CEO; actualul post va fi ocupat de catre Liudmila Climoc - CEO Orange Moldova

Stiri Telefoane Orange

Publicat: Vineri 05-Feb-2016 12:31:26 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 537 ori
Inca din 2011, Jean-Franҫois Fallacher și-a asumat poziția de CEO in cadrul Orange Romania, iar acum se pare ca este timpul pentru o schimbare. Aflam ca directorul executiv Orange Europa a decis ca incepand din luna mai postul de CEO al filialei din Romania sa fie ocupat de catre Liudmila Climoc, CEO Orange Moldova inca din 2008.
 
Orange România va avea din luna mai un nou CEO; actualul post va fi ocupat de catre Liudmila Climoc - CEO Orange Moldova

Francezul Jean-Franҫois Fallacher iși va asuma o noua provocare, mai precis aceea de a conduce Orange Polonia in anii ce urmeaza. De asemenea, schimbarile nu se vor opri aici, Julien Duccaroz, actualul director comercial Orange Romania urmand a se muta in Chișinau pentru postul de CEO al filialei din Moldova.

Cu aceasta ocazie aflam ca Orange Romania are la ora actuala 10.28 milioane de clienți, operator ce a investit destul de mult in modernizarea infrastructurii și a extinderii rețelei 4G. In prezent, acoperirea 4G a operatorului se ridica la 71% din populația totala, respectiv 96% din populația urbana.

Totodata, ni se dezvaluie ca in primele 9 luni din 2015, Orange Romania a obținut venituri in valoare de 700 milioane de euro, cifra cu 3.2% mai mare fața de aceeași perioada din 2014. 
Ceilalti au citit si: