Orange Romania ofera telefonul LG G Flex 2 de la 189 euro, Galaxy S6 si S6 Edge in curand la precomanda

Stiri Telefoane Orange

Publicat: Sâmbata 07-Mar-2015 17:39:09 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 880 ori
Dupa ce Vodafone Romania a postat oferte pentru Samsung Galaxy S6 si S6 Edge, iar QuickMobile si Domo ofera si ele optiuni de precomanda pentru aceste telefoane, e randul celor de la Orange Romania sa faca o mutare de genul. Intre timp puteti sa precomandați handseturile si de la eMAG.ro.
 
Flex 2

Orange anunta ca va oferi telefonul curbat si curbabil LG G Flex 2 de la 189 de euro, acesta fiind deja disponibil pentru precomenzi in portofoliul Orange 4G+. El va fi livrat clientilor incepand cu data de 23 martie. Terminalul vine cu procesor Snapdragon 810, care debuteaza cu aceasta ocazie in tara noastra si include un ecran Plastic OLED Full HD de 5.5 inch.

Pretul de 189 de euro se aplica la pachet cu un abonament Pantera 41. Samsung Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge vor fi si ele incluse in portofoliul Orange 4G+, incepand cu mijlocul acestei luni. Ele vor putea fi achizitionate la precomanda, iar clientii Orange vor primi un incarcator wireless cadou, dar si un alt cadou surpriza cu aceasta ocazie.

Orange va oferi toate variantele de telefoane Galaxy S6, in versiuni de 32, 64 sau 128 GB stocare si in nuante ca White Pearl, Black Sapphire, Gold Platinum si Blue Topaz.




Ceilalti au citit si: