Orange Romania lanseaza la nivel comercial solutiile Smart Home, pentru case mai inteligente si mai sigure

Stiri Telefoane Orange

Publicat: Joi 18-Feb-2016 18:10:41 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 974 ori
Dupa o perioada de testare, la care au putut participa si utilizatorii, Orange Romania a anuntat azi lansarea comerciala a serviciilor si solutiilor Orange Smart Home. Aceste produse pot fi gasite in magazinele Orange si sunt detaliate mai jos.
 
Orange România lanseaza la nivel comercial solutiile Smart Home, pentru case mai inteligente si mai sigure

Sistemul are o instalare intuitiva si permite controlul unor aspecte legate de casele smart de pe telefon, de la iluminare si incuietori, la becuri inteligente si climatizare. Solutia se bazeaza pe un sistem de senzori wireless, administrati de un hub si controlati de o aplicatie dedicata ce poate fi accesata de pe telefon, tableta sau laptop.
 
Orange România lanseaza la nivel comercial solutiile Smart Home, pentru case mai inteligente si mai sigure

Pachetul poate include doi senzori la alegere, dispozitivul hub central si un SIM de date mobile. In plus primiti si notificari nelimitate pe email si via SMS si acces la aplicatia Orange Smart Home. Tot pachetul poate fi cumparat printr-un abonament lunar de 15 euro pe o durata de 2 ani. Puteti cumpara si senzori suplimentari, cu urmatoarele preturi:
Senzor pentru ușa/fereastra – 29 euro Senzor de fum – 39 euro Senzor de inundație – 39 euro Senzor de mișcare – 39 euro Priza inteligenta – 39 euro Camera Wi-Fi – 69 euro
Dispozitivul central va avea nevoie de Internet de mare viteza, iar pachetul include si un SIM de date ce ofera backup in cazul in care conexiunea principala la Internet pica. Produsul ajunge in magazine dupa o perioada de test de 2 luni, cu 50 de utilizatori implicati si peste 75% dintre ei fiind multumiti si foarte multumiti cu privire la solutie si usurinta instalarii.

Puteti seta de la distanta o anumita temperatura pentru centrala termica, verifica sistemul de supraveghere cand nu sunteti acasa si afla daca a intrat cineva in casa, prin senzorul de la usa. Mai multe detalii puteți afla de pe Orange.ro!




Ceilalti au citit si: