Orange Romania isi anunta intrarea pe piata caselor inteligente, cu posibilitatea de testare pentru clienți

Stiri Telefoane Orange

Publicat: Miercuri 11-Noi-2015 19:44:21 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 703 ori
Operatorul Orange Romania a anuntat astazi intrarea pe piata de case inteligente, prin intermediul solutiilor Orange Smart Home. Pentru inceput este lansat un produs ce permite monitorizarea si controlarea casei de la distanta.
 
Orange România îsi anunta intrarea pe piata caselor inteligente, cu posibilitatea de testare pentru clienți

Aceste monitorizari se pot face direct de pe telefonul mobil, astfel incat sa nu ramaneti cu dileme legat de gazul pornit, usa inchisa sau fierul de calcat scos din priza. Orange e primul operator de pe piata locala care intra pe piata smart home. Orange Smart Home implica 6 tipuri de senzori, printre care senzorul de fum, de miscare, de inundatie, dar si senzori pentru usa si fereastra.

Pe lista se afla si priza inteligenta si camera conectata la WiFi. Toate acestea se conecteaza la un device central, un soi de hub daca vreti. Sistemul include gadgeturi fara fir, foarte usor de instalat, iar controlul casei inteligente de la distanta se poate realiza de pe telefon sau tableta, prin aplicatia Orange Smart Home, sau de pe PC, folosind o platforma online.

Veti putea programa acele dispozitive smart astfel incat sa primiti alerte SMS daca senzorul de miscare a detectat ceva neobisnuit si in acelasi timp sa porneasca si inregistrarea video pentru a vedea intrusul. Orange a deschis si o sesiune de testare cu utilizatorii, inclusiv clienti si angajati ai companiei, pentru a beneficia de feedbackul acestora. Participantii sunt invitati sa aplice aici pana pe 15 noiembrie, 50 de clienti urmand a fi selectati.
Ceilalti au citit si: