Orange Romania iși schimba strategia de servicii; noi abonamente, beneficii, dar și modalitați interesante de achiziție a smartphone-urilor

Stiri Telefoane Orange

Publicat: Vineri 11-Sep-2015 16:04:15 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 3050 ori

In cadrul unui eveniment ce a avut loc astazi in București, Orange Romania a ținut sa iși prezinte noua strategie de servicii, o noua promisiune ce se bazeaza in special pe nevoile principale ale clienților. Ce inseamna aceasta noua strategie? In primul rand mai multe beneficii și extraopțiuni pentru clienți.
 


 

Ca de fiecare data, Orange a prezentat in deschidere și cateva date interesante despre acoperirea 4G la nivel național. Astfel, am aflat ca acoperirea 4G LTE in mediul urban a ajuns la 96%, respectiv 70% acoperire naționala in aproximativ 4200 de localitați. Iata aceste cifre detaliate intr-un tabel:

viteze 4G - 150 Mbps / 4G+ - 300 Mbps

traficul 4G a crescut cu 535% in ultiml an

1.1 milioane de terminale 4G Orange

traficul 4G la metrou a crescut de 6 ori in ultimul an

Ulterior, rand pe rand, pe scena amplasata la fața locului au urcat diverși oficiali Orange, printre care și Julien Ducaroz - director comercial al companiei. In primul rand am facut cunoștiința cu noua oferta de abonamente, un portofoliu simplificat de abonamente și servicii special creat pentru a-i ajuta pe clienți sa fie conectați la tot ce conteaza mai mult pentru ei.
 


 


Orange ME:

minute și mesaje nelimitate smartphone-uri incepand de la 0 euro pentru orice abonament Orange TV Go inclus incepand cu abonamentul Orange ME 14​

Abonamentele de baza vor fi numite acum Orange Me, special dedicate serviciilor de voce. Pentru cei care vor mai mult trafic de date, a fost creat Orange Net - opțiune ce aduce și smartphone-uri sau tablete la 0 euro. Exista și Orange Share, respectiv Family, servicii care vin cu beneficii la nivel individual, sau la nivel de familie.

Orange NET:

cel mai rapid internet 4G Lenovo Tab 2 A8-50 4G de la 0 euro impreuna cu abonamentul Orange Net 15 Orange Net Duo 18 vine cu doua terminale la 0 euro: Airbox 4G și homegat (8 GB trafic date mobile + 100 GB date fixe Orange Net 5 - abonament special creat pentru smartwatch-urile dotate cu slot SIM

 

De asemenea, exista și abonamente pentru mediul business - Orange Pro, acestea fiind dedicate in special micilor intreprinzatori ce raspund nevoii de optimizare și dezvoltare a afacerilor. Pe langa noile abonamente, Orange introduce și o noutate, și anume posibilitatea de achiziție a device-urilor mobile in rate, doar pentru acei abonați cu o vechime mai mare de un an.
 


 

Sistemul pare destul de similar cu cel oferit de Digi, prin care plata/rata se va realiza lunar pe factura Orange. Totodata, la achiziție unui smartphone 4G, clienții Orange vor primi cadou o baterie externa Power Up, care atunci cand se va descarca va putea fi inlocuita gratuit in orice Orange Shop cu o alta complet incarcata.
 


 

Nu sunt uitați nici abonații mai vechi, aceștia urmand a beneficia de un program nou de loialitate cu mai multe puncte acordate pentru interacțiunile din mediul digital. La aniversare, clienții vor primi și reduceri speciale la accesoriile din Orange Shop. De asemenea, Orange Romania a lansat comercial și serviciul VoLTE 4G disponibil momentan doar pe terminalele Samsung Galaxy S6, S6 Edge, S6 Edge Plus.

Nu in ultimul rand, ne-a fost dezvaluit faptul ca magazinele Orange vor avea parte de ceva modificari la capitolul design, dar și ca site-ul www.orange.ro va primi cat de curand un nou design mai simplist și ușor de utilizat. Noile abonamente vor intra in vigoare incepand din 14 septembrie.





Ceilalti au citit si: