Publicat: Luni 16-Noi-2015 18:24:42 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 477 ori
Orange Romania a anuntat astazi statutul de partener oficial al Ligii 1 de fotbal din tara noastra, astfel ca aceasta competitie se va numi Liga 1 Orange. Aflam si ca acei clienti care au abonament din noua oferta Orange vor avea acces nelimitat la meciurile din Liga 1 via Orange TV Go.
 
Orange România este noul partener al Ligii 1 si aduce o oferta speciala Orange TV Go

Orange a mai avut initiative adresate microbistilor si in ultimii ani, printre care si pachetul PrePay Suporter sau aplicatia Fotbal Info, dar si parteneriate pentru competitiile EURO 2012 si mai nou pentru EURO 2016. Prin intermediul lui Orange TV Go, solutia Orange TV pentru terminale mobile, clientii Orange cu abonament din oferta noua vor putea urmari nelimitat meciuri din Liga 1 pe laptop, tableta sau telefon.

Folosind stickul Orange TV meciurile vor putea fi urmarite si pe televizor. Tot ce trebuie sa faceti este sa activati un abonament Orange Me, Orange Pro sau Orange Net pana pe 10 ianuarie 2016. Astfel veti avea acces nelimitat la meciurile din Liga 1, plus acces fara costuri extra la canalele Look TV HD si Look Plus HD.

Aflati si ca clientii Orange au trafic gratuit pana pe 31 decembrie, putand astfel urmari continuturile preferate prin Orange TV Go.
Ceilalti au citit si: