O randare a husei pregatite pentru Nexus 5 (2015) ajunge pe web; am putea primi scanner de amprente sau o camera foto duala

Stiri Telefoane LG

Publicat: Joi 30-Iul-2015 12:20:50 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 532 ori
De ceva timp incoace tot auzim despre faptul ca anul acesta vom vedea un nou Nexus 5 produs de LG, terminal ce va pastra o diagonala scazuta de 5.2 inch. Deși pana in toamna, moment in care Google se pregatește de lansarea acestui device, mai avem de așteptat, iata ca astazi @Onleaks ne ofera cateva detalii.
 
O randare a husei pregatite pentru Nexus 5 (2015) ajunge pe web; am putea primi scanner de amprente sau o camera foto duala

Contul de Twitter tocmai ce a publicat o randare cu posibila husa pregatita pentru Nexus 5 (2015), accesoriu care la randul sau ne dezvaluie cate ceva. In primul rand se remarca faptul ca spatele noului Nexus 5 va fi locul unde vom regasi fie o camera foto duala 3D, fie un scanner de amprente situat sub senzorul foto.

De asemenea, in stanga camerei foto avem o alta zona in care cel mai probabil se va afla bliț-ul dual-LED și posibil un telemetru laser, acest element fiind intalnit din ce in ce mai mult pe telefoanele sud-coreeniilor de la LG. Aparent, Nexus 5 (2015) va adopta un display de 5.2 inch, un procesor Snapdragon 808 și o baterie de 2.700 mAh.
Ceilalti au citit si: