O prima fotografie cu Nexus 5 (2015) ajunge pe web; vom avea parte de o camera foto ce iese puțin in evidența

Stiri Telefoane LG

Publicat: Luni 17-Aug-2015 08:27:24 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 1198 ori

Nu mai este mult și vara torida din acest an va lua sfarșit, moment in care piața tech urmeaza a fi practic asaltata de producatori cu fel și fel de device-uri care mai de care mai interesante. Acest fenomen are loc tocmai datorita sezonului de cumparaturi pentru sarbatorile de iarna, o perioada in care vanzarile au parte de un boost suplimentar.
 

O prima fotografie cu Nexus 5 (2015) ajunge pe web; vom avea parte de o camera foto ce iese puțin în evidența
 

Unul dintre telefoanele ce va debuta in aceasta toamna, este și LG Nexus 5 (2015), terminal produs de catre LG in parteneriat cu cei de la Google. Dupa randarile trecute pe care le-am admirat chiar aici, iata ca astazi primim o fotografie cu un prototip al noului Nexus 5, imagine ce dezvaluie cateva lucruri interesante.

In primul rand se remarca faptul ca vom avea parte de o carcasa spate mata, la fel ca și modelul actual. Observam prezența unei camere foto ce iese puțin in evidența, a unui bliț dual-LED și a unui telemetru laser, modul folosit de LG pe o gama larga device-uri.

De asemenea, și scannerul de amprente se afla pe spate, acesta fiind inconjurat de un inel metalic. Potrivit scaparilor din ultimul timp, LG Nexus 5 (2015) urmeaza a sosi cu display de 5.2 inch, difuzoare stereo plasate frontal și o camera foto principala de 16 sau 20.7 megapixeli.





Ceilalti au citit si: