O noua randare cu smartphone-ul Nokia C1 ajunge pe web; telefonul este reprezentat in versiuni cu Android și Windows 10 Mobile

Stiri Telefoane Nokia

Publicat: Joi 26-Noi-2015 13:20:09 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 1145 ori
O informație pe care am primit-o acum ceva timp, este și cea referitoare la faptul ca Nokia va reveni pe piața device-urilor mobile in 2016, an in care va fi lansat un prim smartphone. Astazi, pe platforma de socializare Weibo tocmai ce și-a facut apariția o noua randare cu viitorul device numit Nokia C1, imagine ce poate fi admirata mai jos.
 
Nokia C1

Deși nu contestam faptul ca telefonul reprezentat in imagini, arata foarte bine, exista și unele elemente ce ne duc cu gandul la un fake. Printre acestea se numara butoanele de volum foarte mici integrate in partea din dreapta a telefonului, dar și butonul power/unlock plasat tocmai in partea de sus, locație greu de atins ținand cont de marimea ecranului.

Ca și design, aceasta randare pare a fi o copie fidela a tabletei Nokia N1, butoanele despre care vorbeam fiind identice. Luand totuși in calcul posibilitatea ca imaginea de mai sus sa dezvaluie produsul real, remarcam faptul ca telefonul vine atat intr-o varianta cu Android + Z Launcher, cat și intr-o versiune cu Windows 10 Mobile.




Ceilalti au citit si: