Noul robotel din Star Wars Sphero BB-8 primeste si o aplicatie dedicata Android; Robotul poate fi comandat de pe eBay

Stiri Telefoane Gadgets

Publicat: Sâmbata 05-Sep-2015 20:23:43 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 1143 ori
Unul dintre personajele cele mai interesante din trailerele Star Wars VII era acel robotel, care parea ca un soi de OZN deasupra unei mingi de fotbal si aparea in desert in primul trailer. Ei bine, avem acum si o jucarie modelata dupa acel robot si care cu siguranta se va vinde in milioane de exemplare.
 
Star Wars Sphero BB-8

R2D2 a devenit cunoscut in seria Star Wars si a generat cu siguranta milioane, daca nu chiar miliarde de jucarii inspirate de designul sau. Nou venitul inlocuitor este si se pare ca el chiar poate realiza miscarile din trailer, dupa cum vedeti si in clipurile din acest articol, fiind o jucarie destul de vioaie.
 

Initial parea ca robotul e doar o animatie PC, dar acest Droid chiar poate rula fizic ca o minge de fotbal, rostogolindu-se cu viteza inainte si apoi schimband brusc directia, in vreme ce e controlat de pe un telefon Android. Pe eBay.co.uk acest device costa in jur de 180 de lire sterline si poate fi comandat si din Romania, pretul cu transport ajungand la peste 1200 de lei.
 

Jucaria vine de la compania Sphero si e inspirata de o alta jucarie in forma de minge a acestei firme, doar ca acum avem si un "cap" pentru acest robot. BB-8 poate fi setat intr-un mod de patrulare din aplicatie dedicata si aparent primim chiar si o functie de mesagerie holografica. Evident nu vedem o holograma, ci inregistram un mesaj pe telefon si indreptam camera spre droid, vazand apoi "holograma" in augmented reality.

Varianta iOS a aplicatiei ofera si control vocal. Gasiti jucaria aici.




Ceilalti au citit si: