Noul iPhone SE ajunge și la Vodafone din 7 aprilie; pre-comenzile incep de marți, 29 martie

Stiri Telefoane Vodafone

Publicat: Miercuri 23-Mar-2016 17:57:31 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 1225 ori

Cum Orange și Telekom au anunțat chiar astazi faptul ca noul smartphone iPhone SE va ajunge in magazine incepand din aprilie, era de așteptat sa vedem o veste similara și din partea celor de la Vodafone Romania. Acest din urma operator va comercializa noul telefon cu display de 4 inch incepand din data de 7 aprilie.
 


 

Pentru cei nerabdatori, exista și posibilitatea de a plasa o pre-comanda, program ce va incepe din data de 29 martie pe site-ul vodafone.ro. Spre deosebire de retaileri, Vodafone dar și ceilalți doi operatori prezentați mai sus, ne ofera posibilitatea de achiziție a noului telefon la pachet cu un abonament de voce.

Astfel, plata inițiala va fi mult mai mica, urmand ca lunar sa achitam o taxa pentru abonamentul ales la achiziție. Acest iPhone SE proaspat anunțat acum cateva zile vine cu dotari imprumutate de la iPhone 6s, oferind in schimb un corp compact și un display Retina de 4 inch. Avem o camera foto de 12 megapixeli, scanner de amprente și noua versiune iOS 9.3 la pachet. Puteți verifica disponibilitatea telefonului aici.





Ceilalti au citit si: