Publicat: Marti 29-Iul-2014 22:57:51 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 449 ori
Asa numitul HTC One W8 a avut deja parte de cateva scapari pe web, el fiind considerat urmatorul model important cu Windows Phone al companiei asiatice. Ei bine, azi aflam noi detalii despre denumirea sa comerciala, care ar putea suna destul de bizar.
 
HTC One (W8)

Daca speculatiile vorbesc despre un "Nokia by Microsoft" sau chiar "Lumia by Microsoft" pentru smartphone-urile de la Nokia Devices sub tutela MS, modelele noi HTC ar putea purta nume ca HTC One (M8) for Windows. Sincer sa fiu aceste nume duc mai degraba cu gandul la parfumuri decat la telefoane, deoarece parfumurile au de obicei un "by" sau "for" in nume. HTC One W8 ar fi mai simplu, mai clar si ar urma si un model de numire rezonabil pentru HTC.

Am putea totusi privi sub alt unghi denumirea de "for Windows". Am aflat recent de la Satya Nadella, CEO Microsoft ca pe viitor toate versiunile Windows, Windows Phone, Windows RT vor fi unificate intr-o singura platforma, deci de aici si ideea de "One M8 for Windows". Asta inseamna ca intr-un viitor mai mult sau mai putin indepartat acest telefon va primi un OS care nu e departe de acel Windows 9 sau 10 care va fi disponibil si pe tableta si pe PC?

Ce stim in acest moment e ca noul terminal ar putea veni cu difuzoare BoomSound, camera Duo si suport VoLTE.




Ceilalti au citit si: