Noua versiune Google Photos vine cu un feature interesant; albumele cu fotografiile din vacanțe vor fi create automat

Stiri Telefoane Google

Publicat: Miercuri 23-Mar-2016 19:18:41 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 351 ori
Aplicația Google Photos pentru Android și iOS primește constant noi funcții care mai de care mai interesante. Astazi aflam ca software-ul dezvoltat de catre Google aduce un feature foarte util mai ales pentru acele persoane ce gasesc sortarea fotografiilor un adevara coșmar. Mai precis, de acum inainte, aplicația va crea automat albume cu fotografiile din vacanțe.
 
Noua versiune Google Photos vine cu un feature interesant; albumele cu fotografiile din vacanțe vor fi create automat

Prin acest feature, Google Photos va alege cele mai bune fotografii sau materiale video realizate, și le va include intr-un album dedicat pentru a fi mult mai ușor de gasit de catre utilizatori. Aflam ca noul update va fi adus atat aplicațiilor iOS și Android, dar și platformei web ce este utilizata de unele persoane.
 

Dupa cum aflați anterior, aceasta aplicație a mai primit un update chiar in urma cu o saptamana, unul ce ne aduce și funcții de editare a fotografiilor. Putem schimba efectele de culoare, umbla la constrast, dar și taia fotografia dorita dupa un anumit șablon. Mai jos puteți gasi și link-urile de download pentru Google Photos:
iOS - download Android - download



Ceilalti au citit si: