Noua generație Samsung Galaxy A5 este certificata de TENAA; aflam specificațiile sale hardware

Stiri Telefoane Samsung

Publicat: Miercuri 02-Dec-2015 10:33:40 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 665 ori

De ceva timp știm faptul ca sud-coreenii de la Samsung ne pregatesc lansarea noii generații de terminale Galaxy A3, A5, dar și A7, smartphone-uri metalice din categoria mid-range. Astazi ni se dezvaluie faptul ca modelul Galaxy A5 (2016) tocmai ce a fost certificat de catre TENAA, cu doar cateva zile dupa certificarea primita din partea FCC. 
 

Noua generație Samsung Galaxy A5 este certificata de TENAA; aflam specificațiile sale hardware
 

Cu aceasta ocazie avem șansa sa aflam specificațiile sale hardware, dar și admira o serie de fotografii. Din documentele TENAA iese la iveala ca telefonul vine cu display AMOLED Full HD de 5.2 inch, procesor octa-core de 1.7 GHz, cu 2 GB memorie RAM și cu Android 5.1.1 Lollipop ca sistem de operare.

Acest model vine cu 16 GB memorie interna + slot microSD de pana la 128 GB, cu suport 4G LTE și cu un senzor frontal de 5 megapixeli. Camera foto principala va fi o unitate de 8 sau 13 megapixeli insoțita de un bliț LED. Ca și dimensiuni, avem parte de un terminal cu grosime de 6.9 mm și greutate de 145 grame. Ținand cont de aceste certificari, ne-am putea aștepta ca telefonul sa devina oficial in urmatoarele saptamani.

Ceilalti au citit si: