Noua generație Samsung Galaxy A3 și Galaxy A5 se afișeaza in fotografii; aduc un pic din design-ul lui Galaxy S6

Stiri Telefoane Samsung

Publicat: Marti 10-Noi-2015 15:48:44 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 707 ori
Printre noile terminale Samsung ce ar putea debuta pana la sfarșitul acestui an se numara și noua generație Galaxy A3, respectiv Galaxy A5, doua terminale despre care am mai vorbit anterior in cadrul unor articole. Astazi, vedem și o serie de fotografii cu modelele pregatite de catre compania sud-coreeana.
 
Noua generație Samsung Galaxy A3 și Galaxy A5 se afișeaza în fotografii; aduc un pic din design-ul lui Galaxy S6

Din cate se poate remarca, ambele terminale adopta acum un design mai apropiat de cel regasit pe Samsung Galaxy S6, renunțandu-se astfel la marginile ceva mai dreptunghiulare de pe generația actuala. In imagini ni se dezvaluie și numele oficial al acestora: Samsung Galaxy A3 (2015), Galaxy A5 (2015).
 
Samsung Galaxy A3 și Galaxy A5 2015

Tot la capitolul design, iese in evidența și spatele realizat din sticla sau plastic lucios, material ce se va dovedi un adevarat magnet de amprente. Pe partea de specificații, se așteapta ca noul Galaxy A3 sa ofere un display HD de 4.7 inch, 1.5 GB RAM, 16 GB  de stocare, un procesor Exynos 7580 și camera foto de 13 megapixeli.
 
Noua generație Samsung Galaxy A3 și Galaxy A5 se afișeaza în fotografii; aduc un pic din design-ul lui Galaxy S6

In cazul noului Galaxy A5, am putea vedea un panou Full HD de 5.2 inch, 2 GB memorie RAM, un procesor octa-core Exynos de 1.6 GHz, și o camera foto principala de 13 megapixeli. Cele doua modele vor aduce și un senzor frontal de 5 megapixeli. 




Ceilalti au citit si: