Noua aplicație Google ne va aduce serviciul OK Google offline și posibilitatea de control a volumului prin comenzi vocale

Stiri Telefoane Google

Publicat: Luni 29-Iun-2015 13:32:56 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 619 ori
Un soi de iFixit in lumea aplicațiilor mobile, este și AndroidPolice, publicație care verifica codurile sursa ale aplicațiilor și astfel ne prezinta noutațile ce urmeaza a fi aduse la pachet. Astazi aflam cateva detalii despre versiunea cu numarul 4.8 a celebrei aplicații Google, software ce va sosi in curand sub forma unui update.
 
Noua aplicație Google ne va aduce serviciul OK Google offline și posibilitatea de control a volumului prin comenzi vocale

In primul rand, se pare ca serviciul OK Google ne va fi oferit și in mod offline odata cu noua versiune a aplicației. Totuși, nu vom avea parte de toate funcționalitațile primite la accesarea sa cu internetul activat. Printre lucurile pe care le vom putea face cu OK Google offline se numara apelarea unui contact, expedierea unui mesaj, playback-ul audio, cat și pornirea WiFi.

De asemenea, o funcție foarte interesanta ce va fi inclusa in Google 4.8 este posibilitatea de control a luminozitații/volumului folosindu-ne de comenzi vocale. Alte noutați sunt reprezentate de o serie de iconițe, shortcut-uri pentru remindere, și o funcție a aplicației de navigare denumita Harți locale. Versiunea cu numarul 4.8 a aplicației Google poate fi descarcata de aici.




Ceilalti au citit si: