Publicat: Sâmbata 03-Mai-2014 14:25:15 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 1596 ori
Aruncand o privire asupra ofertelor eMAG.ro pe urmatoarele zile am descoperit cu surprindere ca un telefon Nokia se afla in topul vanzarilor, ba chiar pe loc fruntas. Uimirea e cu atat mai mare, cu cat handsetul este unul cu Android si unul abia lansat de putin timp.
 
Nokia X, cel mai vândut smartphone pe eMAG.ro; Nokia obtine succesul cu Android
 

Nokia X este cel mai vandut telefon mobil premium de la eMAG.ro conform retailerului, iar acest handset costa 449 de lei. E vorba aici despre un terminal dual SIM cu ecran de 4 inch si Android 4.1 fara Google Play Store, dar cu o interfata customizata. Pe acest model l-am filmat in cadrul unei experiente hands on la Barcelona, cu ocazia MWC 2014. Daca sunteti curiosi, aflati ca pe locul 2, dupa Nokia X se afla Samsung Galaxy S3 Mini si pe locul 3 il gasim pe Galaxy S5.

Nokia X a fost lansat in magazine in martie si il asteptam si la noi in teste sau eventual pe versiunile sale evoluate, Nokia X+ si Nokia XL. Nokia X suporta o rezolutie de 480 x 800 pixeli, are slot microSD, 4 GB memorie interna si 512 MB RAM. El dispune de o camera de 3.15 MP fara blitz si nu are camera frontala. Ca procesor avem un Snapdragon S4 dual core de 1 GHz.

Sa vedem daca se va mentine acest succes si in urmatoarele luni...
Ceilalti au citit si: