Publicat: Sâmbătă 20-Noi-2010 17:55:45 - Autor: Alexandru Stănescu - Afişat de: 1082 ori
Weekendul se dovedeşte încărcat pentru Orange, care a decis să ne facă surprize de sărbători mai devreme decât ne-am fi aşteptat, incluzând în oferta sa terminale atractive precum HTC Desire HD, Nokia N8 şi HTC Mozart. Pontul despre acest din urmă handset ne-a fost oferit via Twitter de către Bălan Ionuţ, de la Chip.ro.
 
Nokia N8 şi HTC Mozart (WP7), acum în oferta Orange, urmându-l pe Desire HD

În vreme ce HTC Desire HD vine cu un preţ ce porneşte de la 199 euro la Orange, HTC Mozart va costa 129 EUR, conform Chip.ro. Preţul lui N8 cu abonament rămâne un mister, iar până il vom afla, vă invităm să aruncaţi o privire asupra recenziei pe care am realizat-o, pentru a decide dacă acest cameraphone merită să fie un cadou de Crăciun.

Evident, puteţi achiziţiona un Desire HD şi la liber cu preţuri cuprinse între 2500 RON şi 3300 RON, după cum aflăm de aici, iar dacă nu sunteţi încântaţi de perspectiva abonamentelor, HTC Mozart va costa între 2150 şi 2400 RON la liber, în vreme ce Nokia N8 se vinde în magazinele online cu preţuri cuprinse între 1995 şi 2700 RON.

Văzând că Orange se pregăteşte serios de perioada sărbătorilor, suntem curioşi ce planuri au ceilalţi operatori şi ce oferte ne vor prezenta aceştia. Vă reamintim că Vodafone a început să vândă handsetul HTC Desire Z cu câteva zile în urma. Mai multe detalii despre HTC Desire HD, Nokia N8 şi HTC Mozart aflaţi aici, aici şi aici.
Ceilalti au citit si: