Publicat: Vineri 31-Iul-2015 21:29:28 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 1698 ori
Nokia N1 a sosit in sfarsit la teste, dupa o asteptare destul de indelungata. Acest prim device al miezului finlandez Nokia de dupa despartirea de Nokia Devices ne-a fost oferit in teste de catre Quickmobile.ro. Retailerul vinde acest produs la pretul de 1299 lei si aceasta este o premiera la Mobilissimo.ro, fiind prima tableta cu port USB Type-C pe care o testam.
 
Nokia N1 Unboxing

N1 este un device Android cu Z Launcher aplicat peste si el a fost anuntat in noiembrie 2014, pentru ca apoi sa fie lansat in ianuarie 2015. Primele vanzari au avut loc in China, unde de-a lungul a 4 vanzari fulger consecutive terminalul a fost sold out. Cutia lui N1 aminteste de ambalajele mai vechi ale modelelor HTC. In cutie se afla manualul, cablul USB si incarcatorul, cu terminatie USB Type-C reversibila.
 
Nokia N1 scos din cutie

Tableta masoara 6.9 mm in grosime si seamana mai putin cu un iPad Mini decat ai crede vazand-o doar in fotografii. Nokia N1 cantareste 318 grame si vine cu un corp unibody din aluminiu. In zona frontala se afla un ecran de 7.9 inch, cu rezolutie de 2048 x 1536 pixeli, iar la interior avem un procesor quad core Intel Atom Z3580 de 2.3 GHz, plus 2 GB RAM.
 
Nokia N1 USN Type-C

Produsul ofera si o camera de 8 MP in spate si una frontala de 5 MP. Z Launcher se bazeaza pe desenarea pe ecran a unei litere din numele unei aplicatii pentru a o deschide si pe afisarea aplicatiilor des utilizate, dar puteti folosi si Google Now Launcher care vine preinstalat. Revenim cu o recenzie la mijlocul lunii august! [FORUM]
 
Prețul actualizat al lui Nokia N1, il puteți afla de aici.
 
Nokia N1 Unboxing
 




Ceilalti au citit si: