Nokia C1 se afișeaza intr-o noua imagine pentru presa; telefonul revine dupa ce ar fi fost anulat inițial de finlandezi

Stiri Telefoane Nokia

Publicat: Marti 01-Dec-2015 17:19:57 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 1846 ori
Vedeam cu doar cateva zile in urma, o randare 3D a lui Nokia C1, imagine ce ne-a trezit și unele suspiciuni cu privire la faptul ca avem de-a face cu un fake. Astazi, un alt material similar ajunge pe web, acesta oferindu-ne o privire mai detaliata asupra parții laterale unde sunt plasate și butoanele de volum.
 
Nokia C1 se afișeaza într-o noua imagine pentru presa; telefonul revine dupa ce ar fi fost anulat inițial de finlandezi

Potrivit sursei din spatele acestor materiale, se pare ca finlandezii au avut intr-adevar acest device pe lista, unul ce a fost anulat mai apoi in favoarea unui prototip ceva mai avansat. Aceeași sursa susține faptul ca telefonul urma sa vina pe piața in versiuni cu display de 5 și 5.5 inch cu rezoluție Full HD.

De asemenea, modelul de 5 inch venea cu 2 GB RAM, 32 GB de stocare, camera foto principala de 8 megapixeli și senzor frontal de 5 megapixeli. Versiunea phablet adopta 3 GB RAM + 64 GB memorie interna, o camera foto de 13 megapixeli și o camera selfie de 5 megapixeli. Cel puțin pe hartie, aceste specificații suna destul de bine, ba chiar și design-ul pare a fi unul atractiv.

Totuși, cum proiectul a fost pus in stand-by, nu ne ramane decat sa așteptam leak-uri referitoare la versiunea actuala a prototipului pregatit de Nokia.




Ceilalti au citit si: