Publicat: Sâmbata 19-Sep-2015 14:48:05 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 1212 ori
Se anunta un final de luna incins, cu un eveniment HTC si unul Google programate pentru aceeasi zi, 29 septembrie. La acea data Google ar urma sa anunte noile sale telefoane Nexus, care pana acum erau cunoscute sub denumirea de LG Nexus 2015 si Huawei Nexus 2015. Ei bine acum aflam noi teorii legate de numele lor.
 
Noile telefoane Google Nexus vor purta denumirea de Nexus 5X si Nexus 6P

Se pare ca handseturile vor purta numele de Nexus 5X si Nexus 6P, conform unei surse apropiate de gigantul motoarelor de cautare. Denumirea de Nexus 5X a fost deja popularizata in ultimele zile, asociata modelului LG, mai ales prin benchmarkuri si diferite scapari. In schimb telefonul Huawei, cel numit Nexus 6P si aparent mai bine dotat a avut parte de mai putin prime time in ultima saptamana.

Sursa a promis si ca va continua dezvaluirile in perioada urmatoare si poate astfel vom afla in cele din urma daca Nexus 5X va adopta un procesor Snapdragon 810 sau nu si daca va avea un ecran Full HD de 5.2 inch, asa cum indicau zvonurile. Iar Huawei ar trebui teoretic sa aiba un ecran Quad HD cu diagonala mai mare si un procesor Snapdragon 820... Numele de cod ale acestor modele sunt "bullhead" si "angler" si vom fi cu ochii pe ele pentru ca sunt sigur ca vom mai vedea benchmarkuri si scapari.




Ceilalti au citit si: