Noile pachete Vodafone pentru copii ofera convorbiri nelimitate cu parintii, telefon Samsung la super pret si cadouri de Ziua Copilului!

Stiri Telefoane Vodafone

Publicat: Joi 31-Mai-2012 20:27:15 - Autor: M. Zainescu - Afisat de: 83 ori
Noile pachete Vodafone pentru copii ofera convorbiri nelimitate cu parintii, telefon Samsung la super pret si cadouri de Ziua Copilului!Ca tot e Ziua Copilului maine, Vodafone a anuntat noile pachete "Vodafone pentru copii", care permit realizarea de convorbiri gratuite nelimitate catre noul numar de telefon al copilului, daca parintele este deja abonat Vodafone. Parintii pot activa pentru copii abonamentul Avantaj, de 6 euro pe luna.

Aceasta oferta ne duce cu gandul la noua directie a brandului Vodafone, sub deviza "Impreuna suntem mai puternici", evidentiata de noul spot publicitar prezentat cu cateva zile in urma in cadrul unui eveniment oficial la care Mobilissimo.ro a participat. Revenind la oferta speciala pentru copii, pachetul include un telefon Samsung Star III si accesorii personalizate pentru baieti si fete, la doar 39 de euro. In plus, de Ziua Copilului telefonul costa doar 29 de euro.

Abonamentul Vodafone Avantaj 6 vine cu 1000 de minute sau SMS-uri in retea, 30 de minute si SMS-uri nationale si 30 de MMS-uri nationale, toate la numai 6 euro pe luna. Pachetul include si telefonul mentionat mai sus, iar abonamentul trebuie incheiat pe 2 ani. Odata cu telefonul copiii vor primi si cadouri personalizate precum casti Disney Princess sau Disney Cards 2, un set de Post-It-uri, un carnetel, un puzzle si o husa pentru telefon. Samsung Star III vine cu o camera de 3.2 megapixeli, iar oferta de Ziua Copilului se aplica in perioada 31 mai - 3 iunie. Parintii vor putea reincarca abonamentul copilului dupa epuizarea minutelor, SMS-urilor si MMS-urilor pe parcursul unei luni.




Ceilalti au citit si: