Noi randari cu flagship-ul HTC One M9 ce par a fi oficiale, ajung pe web insoțite de specificații

Stiri Telefoane HTC

Publicat: Duminica 22-Feb-2015 10:32:02 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 1194 ori

Dupa ce aseara prin intermediul celor de la mobilegeeks.de aveam ocazia sa aruncam o privire asupra unor randari cu HTC One M9, aceste imagini fiind insoțite și de catre watermark, iata ca acum @evleaks ne prezinta sursa oficiala a acestor imagini, și anume cyberport.de, retailer ce afișeaza smartphone-ul in stoc.

 

Noile randari prezente in cadrul acestui articol ce par a fi oficiale ne dezvaluie un terminal ce pastreaza in mare parte design-ul predecesorului sau, acest lucru fiind intalnit mai ales in cazul panoului frontal unde nu exista deloc deosebiri.

 

Totuși, observam faptul ca de aceasta data toate butoanele se vor regasi pe partea din dreapta (butoane volum + buton power), iar in partea din spate vom fi intampinați de catre o camera patrațoasa și un bliț dual-LED. Pe partea de specificații tehnice, One M9 va ieși in evidența printr-un display FHD de 5 inch, un procesor octa-core Snapdragon 810 și 3 GB memorie RAM.

 

Lista de dotari mai cuprinde 32 GB spațiu intern de stocare, o camera foto principala de 20 megapixeli, un senzor frontal de 4 megapixeli, cat și 4G LTE, respectiv sistemul de operare Android 5.0 Lollipop la interior. Personal, inca aștept ca aceste imagini sa fie unele false, iar pe data de 1 martie sa vedem un HTC One actualizat cu margini subțiri ale ecranului, și difuzoare subtile, elemente minore care totuși schimba complet design-ul actual.





Ceilalti au citit si: