Publicat: Duminica 13-Mar-2016 19:16:58 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 1183 ori
Desi ne pregatim deocamdata de lansarea lui iPhone 5SE, mai scapa din cand in cand informatii si fotografii ale lui iPhone 7. Spre exemplu in acest weekend am descoperit imagini cu modulul dual de camera ce ar putea ajunge pe handsetul lansat la toamna.
 
Noi imagini cu modulul de camera duala al lui iPhone 7 apar pe web

Fie ca va ajunge pe iPhone 7 sau iPhone 7 Plus, cel putin o versiune noua de iPhone va include o camera duala, aparent. Provenite de la o sursa din China fotografiile indica atat faptul ca vom avea camere ce ies in relief, cat si un modul mai mic si unul mai mare. Lista de dotari si harwdare-ul noului iPhone ar fi fost deja finalizate, conform sursei.
 
Noi imagini cu modulul de camera duala al lui iPhone 7 apar pe web

Apple are deja in portofoliu tehnologia dual camera de la Linx, iar Sony ar fi declarat ca in acest an vor realiza module duale de camera, deci auspiciile sunt favorabile pentru un model iPhone de genul. Nu e deloc exclus ca fie Huawei P9, fie LG G5 sa imparta acelasi modul cu Apple, desi deocamdata totul e la nivel de speculatie si P9 nu a fost lansat oficial inca. Camerele duale ar permite o focalizare mai buna, dar si o refocalizare dupa fotografiere, functie pe care Apple nu a oferit-o pana acum.




Ceilalti au citit si: