Noi detalii despre camera duala de pe iPhone 7: va sosi doar pe varianta de 5.5 inch a terminalului, cu aportul tehnologiei LinX

Stiri Telefoane Apple

Publicat: Luni 04-Apr-2016 22:45:02 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 781 ori
Ieri aruncam o privire asupra unui presupus modul de camera duala de pe o varianta de iPhone 7 si azi apare o teorie legata acest modul, dar si alte detalii. In primul rand se pare ca vom vedea camera duala doar pe versiunea cu diagonala de 5.5 inch a lui iPhone 7.
 
Noi detalii despre camera duala de pe iPhone 7: va sosi doar pe varianta de 5.5 inch a terminalului, cu aportul tehnologiei LinX

E vorba deci de iPhone 7 Plus, asa cum ne asteptam, iar informatia vine de la reputatul analist Ming-Chi Kuo, de la KGI Securities. Se pare ca Apple ar avea atat variante de iPhone 7 Plus cu camera singulara, cat si duala in dezvoltare. Şansele sunt minuscule ca si modelul de 4.7 inch iPhone 7 sa primeasca o camera duala.

Imbunatatirile aduse la camera lui iPhone 7 ar proveni din achizitia companiei LinX Technology de catre Apple, care ar aduce cu adevarat nivelul capturii aproape de cel DSLR. Avantajele modulelor LinX includ acuratete sporita a culorilor si uniformitate mai buna, mod ultra HDR, nivel scazut de zgomot, rezolutie mai crescuta, preturi mai scazute si zero shutter lag.

Designul este la randul sau compact si avem o captura a imaginilor 3D excelenta. Presimt ca batalia dintre iPhone 7 Plus si Huawei P9 va fi similara cu razboiul Canon - Nikon din anii de glorie ai DSLR-urilor.
 




Ceilalti au citit si: