Nexus 9 primește un prim hands-on video; acesta obține un scor de peste 54.000 puncte in AnTuTu

Stiri Telefoane HTC

Publicat: Sâmbata 18-Oct-2014 17:38:34 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 1465 ori
Daca luna septembrie s-a dovedit a fi una plina de lansari cu ocazia IFA 2014, iata ca nici octombrie nu face excepție mai ales atunci cand vine vorba de tablete. Astfel, in ultimele 2 zile au fost anunțate 3 noi tablete de top printre care se numara și HTC Nexus 9, device pe care il putem vedea astazi intr-un prim video hands-on.
 
Nexus 9 primește un prim hands-on video; acesta obține un scor de peste 54.000 puncte în AnTuTu

Aflam ca acest video a fost realizat de catre cei de la VnReview, site din Vietnam ce a primit un model Nexus 9 de teste. Din punct de vedere al dimensiunilor, aceasta noua tableta masoara 7.9 mm in grosime și cantarește 430 grame, marimi despre care sursa in cauza afirma faptul ca o fac foarte ușor de folosit pentru o durata lunga de timp.
 

Astfel, in timp ce marginile laterale sunt foarte subțiri, cele regasite sub display, respectiv deasupra acestuia sunt ceva mai mari, lucru care ajuta la un grip mai bun atunci cand ținem tableta in mod landscape.

Tot la capitolul design, observam cele doua difuzoare stereo frontale care ofera o calitate audio similara cu cele BoomSound de pe smartphone-urile HTC, cat și o un bliț LED insoțit de o camera foto de mari dimensiuni in comparație cu cele actuale regasite pe tablete. De asemenea, cei de la VnReview au testat tableta și in cadrul testului benchmark AnTuTu, aceasta oferind un scor de peste 54.000 puncte.




Ceilalti au citit si: