Publicat: Marti 04-Aug-2015 09:00:12 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 927 ori

Preț de cateva zile am avut ocazia sa aruncam o privire asupra unor randari și imagini cu husele pregatite pentru Nexus 5 (2015), accesorii ce ne dezvaluiau prezența unui spate relativ ciudat la prima vedere. Pe baza acestor scapari, artistul grafic Jermaine Smit a creat o randare 3D a telefonului ce poate fi vazuta mai jos.
 

Nexus 5 (2015) primește o randare pe baza scaparilor din ultimul timp (Video)
 

Acesta a preluat ideea potrivit careia noul telefon va adopta o camera foto duala, ceva in genul lui HTC One M8. Vedem cum in partea din stanga a camerei foto a fost plasat și un scanner de amprente, modul despre care se vehicula anterior ca urmeaza a fi integrat pe Nexus 5 (2015).
 


 

Jermaine crede ca noul Nexus va sosi cu display Full HD de 5.2 inch, un procesor Qualcomm Snapdragon 820, 4 GB memorie RAM DDR4, 32 GB spațiu intern de stocare și o camera foto principala de 16 megapixeli. Ne putem aștepta și la un senzor frontal de 5 megapixeli numai bun pentru selfie-uri.
 



 
De asemenea, Nexus 5 (2015) se va numara printre acele terminale cu port USB Type-C de pe piața. Din punct de vedere al design-ului imaginat de catre Jermain, ne putem da seama cu ușurința de o oarecare inspirație din vechile modele lansate de Google pe piața, ca și Galaxy Nexus, telefonul cu margini rotunjite lansat in 2011.




Ceilalti au citit si: