NHL Hockey Target Smash Review (Karbonn Titanium S6): un fel de Flick Soccer, cu pucuri si crose de hockey, dar si multa monotonie (Video)

Stiri Telefoane Jocuri

Publicat: Duminica 15-Mar-2015 20:45:08 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 144 ori
NHL Hockey Target Smash este un joc pe care l-am testat pe telefonul Karbonn Titanium S6, pe care vi l-am oferit la concurs. Jocul e disponibil gratuit si e exact ca Flick Soccer, doar ca in loc de mingi de fotbal si jucatori care stau in cale, avem acum un jucator de hockey, pucuri, crose de hockey si obstacole in poarta.
 
NHL Hockey Target Smash Review (Karbonn Titanium S6): un fel de Flick Soccer, cu pucuri si crose de hockey, dar si multa monotonie (Video)

Le vom lovi cu pucurile si unele vor fi distruse, altele vor avea nevoie de 2-3 lovituri pentru a fi sfaramate. Vor exista si powerupuri, inclusiv unele asociate croselor sau pucurilor. La un moment dat pucurile vor lua foc si veti avea timp limita pentru fiecare lovitura, deci va trebui sa va grabiti. Actiunea jocului are loc precum un meci de hockey, cu 3 reprize, fiecare cu un scor al adversarului pe care trebuie sa il intreceti.
 
NHL Hockey Target Smash

NHL Hockey Target Smash pune la bataie 30 de echipe, 60 de uniforme si posibilitatea de a va modifica personajul. Doar lovirea portii nu e de ajuns si va trebui sa loviti si tintele mobile din poarta. Veti face swipe in sus si veti directiona usor pucul cand il loviti, sau swipe in jos pentru o lovitura mai tare. Jocul e foarte repetitiv, dar e destul de distractiv si fiecare meci dureaza maxim 2 minute, deci il puteti juca in reprize scurte. Ii acordam nota 7 din 10 si il descarcati de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.

Prețul actualizat al telefonului il puteți afla de pe eMAG.
 
NHL Hockey Target Smash Review (Karbonn Titanium S6)
 




Ceilalti au citit si: