Mr Flap review (iPhone 5): o clona de Flappy Bird cu pretentii, dar mult mai reusita (Video)

Stiri Telefoane Jocuri

Publicat: Vineri 16-Mai-2014 17:41:18 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 239 ori
Mania Flappy Bird nu a trecut odata cu disparitia jocului din Store-uri, ci se amplifica odata cu aparitia de clone, care mai de care mai inedite. Aici intra si jocul Mr Flap, de la 1 Button, care e mult mai mult decat o simpla clona.
 
Mr Flap review (iPhone 5): o clona de Flappy Bird cu pretentii, dar mult mai reusita (Video)‚Äč

Am testat acest joc pe iPhone 5 si trebuie mentionat ca acest titlu e disponibil gratuit. Practic, avem de-a face cu Flappy Bird, dar cu nivel de dificultate sporit. Acum nu ne mai ferim de tevi din Mario, ci ne invartim in cerc, cu obstacole care isi schimba nivelul in timp real. O data la fiecare 5 rotatii se schimba culoarea fundalului si sunt adaugate si noi tuburi de catre trebuie sa va feriti.
 
Mr Flap review (iPhone 5): o clona de Flappy Bird cu pretentii, dar mult mai reusita (Video)

Pasarea patrata aminteste de Twitter si simbolul sau, ca si nuanta principala a acestui joc. Jocul ocupa 4.7 MB si desi e mai greu decat Flappy Bird, parca e mai distractiv si mai putin frustrant. In fundal aveti o muzica simpla si minimalista, in ton cu jocul. De remarcat si ca uneori cercul incepe sa se roteasca invers fata de directia obisnuita. Ii acordam acestui titlu o nota de 8.5 din 10 si il descarcati de aici.
 
Ceilalti au citit si: