Motorola Moto X (2016) ar putea folosi un sistem special de racire, conform unei noi imagini cu terminalul

Stiri Telefoane Motorola

Publicat: Miercuri 23-Dec-2015 19:31:52 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 719 ori
Am inceput deja sa adunam recolta de handseturi cu denumirea "2016" in coada si dupa Samsung acum e randul celor de la Motorola sa inregistreze scapari de genul. L-am vazut pe Motorola Moto X 2016/ Gen 4 aparand cu un șasiu metalic cu cateva zile in urma, iar acum aruncam o privire si la interiorul sau.
 
Motorola Moto X (2016)

Handsetul ar avea un sistem special de racire la bord, pentru a tine temperatua procesorului la un nivel rezonabil. Sisteme de genul se afla si pe OnePlus 2 si Xperia Z5 Premium, daca nu ma insel. Ne gandim deci imediat ca la bord se va afla un chipset Snapdragon, asociat de obicei cu necesitatea unei metode de racire.
 
Motorola Moto X Gen 4
 
Noua scapare si cea de saptamana trecuta au in comun faptul ca ambele prototipuri au difuzoarele in spate si cu design similar. Zvonurile afirma ca Moto X 2016 va avea un procesor Snapdragon 820 la interior si asteptam aici si cel putin 3 GB RAM sau chiar 4 GB, plus o camera de 20 de megapixeli. Terminalul ar trebui sa aiba si un ecran Quad HD, iar in buna traditie a modelelor Moto, vom vedea probabil si o varianta derivata pentru Verizon.

Sa ne indice acest mecanism de racire faptul ca Snapdragon 820 are si el temperaturi ridicate?




Ceilalti au citit si: