Monster Go Review (Lumia 640 XL LTE): un endless runner surprinzator de complex, cu multe elemente de RPG (Video)

Stiri Telefoane Jocuri

Publicat: Vineri 10-Iul-2015 20:27:52 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 852 ori
Windows Phone e mai putin sterp de jocuri de calitate acum fata de acum 2 ani de exemplu si din cand in cand mai gasim si cate un titlu interesant, precum Monster Go. L-am testat pe Microsoft Lumia 640 XL LTE si titlul s-a dovedit destul de interesant.
 
Monster Go Review (Lumia 640 XL LTE): un endless runner surprinzator de complex, cu multe elemente de RPG (Video)

Acesta e un endless runner disponibil gratuit in Windows Phone Store si el are puternice elemente de RPG. Jocul va permite sa personalizati micul personaj care alearga pe ecran si sa il ajutati sa evolueze ca un Pokemon. Cheltuind puncte de skill veti putea debloca noi abilitati, pe care apoi le upgradati. Printre ele se numara cresterea puterii de atac, cresterea la dimensiuni uriase si atacuri speciale.

Conceptul principal ramane alergarea de la stanga la dreapta cu o creatura inedita, in fata careia se afla capcane si inamici. Veti aduna monede si veti putea lovi inamici folosind sabia, ciocanul sau bata pe care o manuiti. Atat armele, cat si echipamentul se cumpara cu aurul dobandit pe parcursul alergarii. La final de nivel apare si un boss, destul de usor de dovedit si va trebui sa si platiti daca veti muri in lupta un numar foarte mare de galbeni.
 
Monster Go

Exista 5 nivele aici, destul de lungi si o sesiune de gameplay va va manca in jur de 3 sau 4 minute. Jocul ocupa 91 de MB si la un moment dat personajul vostru va putea face si double jump, ceea ce e de urias ajutor in evitarea capcanelor infernal amplasate. Acesta e cel mai apropiat titlu de un Pokemon endless runner pe care l-am vazut vreodata si ii dam nota de 8.7 din 10. Il descarcati de aici.
 
Microsoft Lumia 640 XL LTE prețuri actualizate:
eMAG.ro evoMAG.ro QuickMobile.ro Cel.ro
 
Monster Go Review (Lumia 640 XL LTE)
 




Ceilalti au citit si: