Modern Combat 5 Blackout prezentat in premiera azi de Gameloft prin Twitch TV (Live Stream de la ora 20)

Stiri Telefoane Jocuri

Publicat: Joi 22-Mai-2014 18:44:10 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 389 ori
A trecut ceva vreme de cand s-a lansat Modern Combat 4, iar MC5 trebuia sa debuteze toamna trecuta. Ei bine dupa ce am vazut un trailer la E3 2013 nu am mai auzit nimic de acest titlu, care revine in actualitate azi, deoarece Gameloft propune un live stream cu gameplay din noul Modern Combat.
 
Modern Combat 5 Blackout prezentat în premiera azi de Gameloft prin Twitch TV (Live Stream de la ora 20)

Pe numele sau Modern Combat 5 Blackout, acest joc va fi prezentat via Twitch TV incepand de la ora locala a Romaniei 20:00. Gasiti streamul aici, impreuna cu mii de alti gameri curiosi. Producatorii acestui FPS vor participa la sesiune, raspunzand la intrebarile fanilor. Sunt sigur ca vom vedea si la E3 2014 niste demonstratii, daca nu chiar un anunt al jocului.

Jocul va incepe in Italia, iar personajul principal este numit Phoenix si se va lupta cu teroristi care transporta arme de distrugere in masa. Modern Combat 5 Blackout va oferi o grafica fantastica, daca ne luam dupa trailerul de anul trecut si va dati seama ca intre timp engine-ul a evoluat si mai mult. Sa vedem si ce fel de cerinte va avea acest jos si daca nu ne vom trezi cu posesori de Galaxy S4 cu buza umflata...




Ceilalti au citit si: