Publicat: Joi 20-Dec-2012 23:23:57 - Autor: M. Zainescu - Afisat de: 632 ori
Ne-ati cerut in mod repetat pe canalul YouTube review-uri la doua jocuri: GTA Vice City si Modern Combat 4. Ei bine va respectam cererile si astazi va prezentam review-ul lui Modern Comba 4 Zero Hour, testat pe iPad Mini. Acest FPS de la Gameloft costa 6.99 dolari si ocupa aproape 2 GB spatiu de stocare pe device. El arata bine pe iPad Mini, deci imaginati-va cum arata pe un ecran Retina sau unul de Nexus 10, sau iPhone 5, de exemplu.
 
Modern Combat 4 Zero Hour review: pe urmele lui Call of Duty, un FPS de exceptie (Video)

Avem de-a face cu povestea clasica: un grup de teroristi bombardeaza orase si rapesc presedintele SUA, iar un grup de soldati viteji salveaza sitautia. Partea interesanta e ca puteti juca de ambele parti ale baricadei de-a lungul celor 12 misiuni, care va pun atat in pielea soldatilor buni, cat si a lui Edward Page, maniacul care doreste distrugerea lumii si anarhia. Monologul lui Page va fi auzit in tot jocul, pe masura ce el condamna societatea capitalista, soldatii, conducatorii si cam tot ce misca in jurul sau. Jocul foloseste engine-ul Havok si arata foarte bine.

Veti vedea asta inca din prima misiunie, din felul in care arata fumul pe cer, felul in care se reflecta soarele in lentila armei si fizica inamicilor. Actorii vocali sunt foarte buni si de acest aspect s-a ocupat o casa de productie de la Hollywood, se pare. Aveti la dispozitie o mare varietate de arme, fiecare cu reculul si comportamentul sau, iar cand va apropiati de inamici, puteti ataca "la baioneta", folosind un cutit. Armele includ pistoale semiautomate, pusti cu luneta, mitraliere de toate marimile si formele, lansatoare de rachete si puteti chiar controla o drona sau mitraliera montata pe un vehicul.

Exista si un mod multiplayer in Modern Combat 4 in care va puteti confrunta cu 11 alti jucatori sau puteti face echipa si juca pe fraguri intr-o limita de timp. Gameplay-ul e foarte distractiv, animat si doar pentru acest mod ar fi meritat jocul 7 dolari fara probleme. Veti avansa in nivel cu fiecare frag, iar cresterile in nivel va deblocheaza noi arme si abilitati, deci aveti tot interesul sa castigati in bataliile din multiplayer. Jocul este excelent pentru aceste zile friguroase de iarna si ii dam nota 10 din 10. Il puteti descarca de aici pe Android si de aici pe iOS.
 




Ceilalti au citit si: