Mobilissimo Awards 2015: Telefonul anului in viziunea cititorilor a fost decis! Coreea de Sud ia toate medaliile!

Stiri Telefoane Topuri

Publicat: Miercuri 30-Dec-2015 22:53:45 - Autor: Mobilissimo.ro - Afisat de: 3297 ori
V-am prezentat deja telefonul anului 2015 in viziunea redactorilor Mobilissimo.ro, dupa realizarea unei medii intre preferintele noastre, iar acum a venit si momentul cel mare. Am centralizat toate voturile cititorilor, care au avut la dispozitie cateva saptamani sa isi aleaga handseturile preferate si acum va putem spune care sunt marii premianti.
 
Mobilissimo Awards 2015: Telefonul anului în viziunea cititorilor a fost decis! Coreea de Sud ia toate medaliile!

La sondaj au participat 1363 votanti, care au votat un numar total de 4200 telefoane si fara ca acest lucru sa fie o surpriza uriașa, marele castigator este Samsung Galaxy S6 Edge+, cu 357 de voturi, adica 8.5% din total. Acelasi telefon a fost desemnat pe primul loc si la media preferintelor redactorilor si ne incanta sa aflam ca suntem pe aceeasi lungime de unda. Muchiile curbate si performanta sunt irezistibile, ca si camera excelenta.

Anul excelent al celor de la Samsung continua, astfel ca Samsung Galaxy S6 Edge a fost votat pe locul 2, cu 339 de voturi si 8.07% din totalul de pareri exprimate. El ofera aceeasi experiența ca si Galaxy S6 Edge+, dar intr-un corp mai compact.  Pe locul 3 avem handsetul LG G4, desi ne-am fi asteptat poate sa vedem si un iPhone pe podium. Acest model a primit 271 voturi, adica 6.45% din total si se vede ca spatele din piele si camera excelenta la captura nocturna au facut o pereche de apreciat.

Aici puteti vedea o lista cu primele 20 de modele clasate in topul realizat dupa sondaj:
Samsung Galaxy S6 Edge+ Samsung Galaxy S6 Edge LG G4 Samsung Galaxy S6 Apple iPhone 6s Samsung Galaxy Note 5 Apple iPhone 6s Plus Sony Xperia Z5 Premium Asus Zenfone 2 LG V10 Huawei Nexus 6P Sony Xperia Z5 OnePlus X OnePlus 2 HTC One M9 Huawei Mate 8 Huawei P8 Huawei Mate S Microsoft Lumia 950 XL HTC One M9+

Pe locul 4 il avem pe Samsung Galaxy S6, cu 241 de voturi si 5.74%, urmat de iPhone 6S, cu 210 de voturi si 5%. Anul trecut marele castigator era tot un Samsung, modelul Galaxy Note 4, urmat de HTC One M8 si LG G3. In schimb in acest an, HTC nu se regaseste nici macar in primele 10 modele dupa votul vostru, locul sau tipic fiind luat de ASUS ZenFone 2, care a primit 117 voturi, 2.96% din total si a ajuns pe pozitia a noua.

Ma asteptam ca modelele Huawei sa fie ceva mai bine votate, dar presimt ca in anul ce urmeaza ele vor fi mai sus. De remarcat si ca Sony Xperia Z5 si Z5 Premium s-au descurcat binisor, primind 86, respectiv 153 de voturi.

Aici puteti vedea o diagrama cu procentele atinse de toate telefoanele votate:
 
Mobilissimo Awards 2015: Telefonul anului în viziunea cititorilor a fost decis! Coreea de Sud ia toate medaliile!

Ultimii 3 ani (acesta inclus) au avut mereu cel putin un model Samsung si un model LG pe podium, deci e usor de anticipat cum arata un top de final de an. Sa ne asteptam ca traditia sa fie intrerupta in 2016?




Ceilalti au citit si: